OK18: Sæt kryds i kalenderen den 23. april

Alt er endnu uvist omkring resultatet af OK18 og de forhandlinger, som henover weekenden finder sted i forligsinstitutionen.
  12/4/2018

- Det kan desværre gå alle veje, altså også mod at arbejdsgiverne fastholder deres urimelige krav. Så får vi en konflikt, fortæller forbundsformand Claus Oxfeldt.

I tilfælde af OK18 bliver til konflikt er der varslet OK18-demonstration i København den 23. april for offentligt ansatte og deres fagforeninger. Politiforbundet opfordrer sine medlemmer til at deltage, hvis de har mulighed for det.

- Vi har brug for at sende klare signaler. Vi skal demonstrere vores utilfredshed og sammenhold, og det skal gøres ekstra højlydt denne gang, så modparten måske bedre forstår, hvor store frustrationerne er blandt alle offentligt ansatte, fastslår Claus Oxfeldt.

Politiforbundet deltog i en lignende demonstration den 10. april i København. Mere end 10.000 fremmødte heraf flere politifolk hørte her Claus Oxfeldt og en række øvrige forbundsformand holde tale.

- Jeg vil gerne takke alle fremmødte kolleger, både i København og andre steder rundt i landet. Det blev bemærket, at vi var med. Vi skal være endnu flere næste gang. Vi skal vise dem, at vi er mere værd, siger Claus Oxfeldt.

Tid og sted for demonstration (med forbehold for udviklingen i forhandlingerne): Bertel Thorvaldsens Plads, København Mandag den 23. april kl. 17.00-18.30

Der må ikke finde arbejdsnedlæggelser sted, og kolleger deltager i deres fritid og uden uniform.

Mere information om demonstrationen vil komme senere.

Mens vi venter:

Der forhandles på statens område lørdag den 14. april i Forligsinstitutionen. Du har mulighed for at møde op og sende en hilsen til forhandlerne foran Forligsinstitutionen.

Det sker lørdag den 14. april kl. 9.30 på Skt. Annæ Plads 5A, København (forhandlingsmødet begynder kl. 10.00.