Kom godt i gang som tillidsrepræsentant

Lær om centrale emner som arbejdstid, løn og ansættelsesvilkår samt organisationens opbygning på TR-G1. Du kan tilmelde dig grundkurset hos din lokale politiforening.
Politiforbundet holder i dagene 30. april til 4.maj grundkursus 1 (TR-G1) for nye tillidsrepræsentanter.
  12/1/2018

På kurset sættes der fokus på gruppeudvikling og basal orientering om tillidsrepræsentanternes virke.
Du vil også lære om centrale emner som arbejdstid, løn og ansættelsesvilkår samt organisationens opbygning.

Politiforbundets tillidsmandsuddannelse består af tre grundkurser af en uges varighed og sikrer dels, at du får det bedst mulige fundament for dit TR-arbejde,
dels giver det et indblik i, hvad der kræves af dig for at leve op til kollegaernes stadig stigende forventninger.

Kurserne afvikles som internatkurser på uddannelsessteder, der er godkendt af de offentlige myndigheder.
TR-G1-kurset afholdes på Konventum i Helsingør, og kursusledere er tillidsmand Kim Dueholm, Nordsjællands Politi, og forbundssekretær Jan Hempel.

Vil du med på TR-G1, skal du tilmelde dig via din lokale politiforening.
Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her.